Tietoa meistä

Tervetuloa Pirmk.fi -sivustolle, Pirkanmaan alueen monipuoliseen ja ajankohtaiseen verkkopalveluun. Toimimme ylpeänä porttina Pirkanmaan alueen uutisiin, tapahtumiin ja nähtävyyksiin, ja tarjoamme lukijoillemme inspiroivaa sekä informatiivista sisältöä. Tämä on paikka, josta löydät kattavasti tietoa Pirkanmaan alueen kulttuurista, matkailukohteista, paikallisista yrityksistä ja palveluista.

Pyrimme toimimaan luotettavana lähteenä, josta saat ajantasaiset uutiset ja tapahtumakalenterin. Olitpa sitten paikallinen asukas tutkimassa kotiseutusi tarjontaa tai vierailija etsimässä seuraavaa elämyksellistä retkeä, Pirmk.fi tarjoaa kattavat tiedot kätevästi yhdestä paikasta.

Missiomme on auttaa lukijoitamme löytämään Pirkanmaan alueen parhaat palat ja elämykset. Tiedämme, että Pirkanmaan alue on täynnä ainutlaatuisia kokemuksia, joten haluamme tuoda ne esille ja tarjota niistä tietoa mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Löydät meiltä paikalliset uutiset, tietoa jännittävistä tapahtumista, esittelyjä kiehtovista matkailukohteista sekä tärkeää tietoa paikallisista yrityksistä ja palveluista. Uskomme, että tarjoamme arvokasta tietoa niin paikallisille kuin vierailijoillekin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan lukijoillemme monipuolista ja ajankohtaista sisältöä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja päivittämään palveluamme, jotta voimme olla paras mahdollinen tietolähde kaikille Pirkanmaan alueesta kiinnostuneille.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Pirkanmaan monipuoliseen maailmaan Pirmk.fi:n kautta!