Pirmk.fi sivusto on uudistettu

Sivumme kertoivat ennen näistä asioista

Pirkanmaa matkailu on paljon muutakin kuin vain Tampereen keskustan nähtävyyksiin tutustumista. Kannattaakin suunnata myös hieman kauemmaksi maakuntaan katsahtamaan upeita järvimaisemia ja samalla tutustua Suomen kansalliskulttuuriin. Pirkanmaa matkailu yhdistää hienosti kaupunkilomailun ja luonnossa rentoutumisen, kun tutustut samalla matkalla sekä Tampereen vilkkaaseen menoon että nautit maaseudun rauhasta. Alue sopii matkakohteeksi niin lapsiperheille kuin ystävien kanssa virkistäytymään tuleville aikuisille. Lähde vaikkapa laivaristeilylle Tampereen kauppatorilta kohti kauniita järvimaisemia. Idyllisessä Laukan kartanossa järjestetään kesäisin tunnelmallisia puistokonsertteja ja näyttelyitä, ja paikasta löytyy myös hyviä ravintoloita. Pirkanmaa tunnetaan yhtenä Suomen monipuolisimmista matkailumaakunnista, joissa ei aika käy pitkäksi, vaikka viettäisit siellä useammankin lomapäivän. Alueelta löytyy myös monenlaisia majoitusvaihtoehtoja eri kokoisille seurueille. Tarjolla on esimerkiksi vuokramökkejä ja loma-asuntoja lähellä mahtavia järvimaisemia.

Mistä uudistettu sivusto kertoo?

Pirmk.fi on monipuolinen ja ajankohtainen verkkosivusto, joka keskittyy Pirkanmaan alueen uutisiin, tapahtumiin ja nähtävyyksiin. Meiltä löydät kattavasti tietoa Pirkanmaan alueen kulttuurista, matkailukohteista, paikallisista yrityksistä ja palveluista, sekä julkaisemme ajantasaiset uutiset ja tapahtumakalenterin.

Meidän tavoitteemme on tarjota lukijoillemme inspiroivaa ja informatiivista sisältöä, joka auttaa heitä löytämään alueen parhaat palat ja elämykset. Pirmk.fi:n avulla saat Pirkanmaan alueen tiedot ja tapahtumat kätevästi yhdestä paikasta, olitpa sitten paikallinen asukas tai vierailija.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan monipuoliseen maailmaan pirmk.fi:ssä!

Saatat pitää myös näistä: